اخبار

به باور آنها لجستیک در آینده رشد مضاعفی پیدا خواهد کرد و برای ظرفیت بیشتر باید همه استارتاپ‌های این حوزه با یکدیگر همکاری کنند.

فعالین حوزه لجستیک نوین در در پنل لجستیک نوین در کسب و کارها نسبت به آینده این اکوسیستم ابراز نگرانی کردند. آنها باور دارند شرکت ملی پست باید سرویس‌های خود را محدودتر کند و بیشتر نقش رگولاتور را ایفا کند و از خدمات بخش خصوصی بهره بگیرد. این فعالین همچنین باور دارند قیمت پایین خدمات پستی کار را برای بخش خصوصی سخت کرده است: قیمتی که به نظر این فعالین لزوما با کیفیت بالا همراه نیست. این فعالین معتقد هستند مشتریان امروزی بیشتر به خدمات با کیفیت‌تر نیاز دارند و حاضر هستند برای لجستیک بهتر، هزینه بیشتری هم بپردازند.

به گزارش دیجیاتو در پنل لجستیک نوین که در رویداد میز کارآفرینان خاورمیانه برگزار شد، مدیران عامل شرکت‌های دیجی‌اکسپرس، جابار، گنجه، اسپید و تاپین به گفتگو پرداختند. در ابتدای این پنل «رامین سمیع زاده» مدیرعامل جابار که از دل هلدینگ فاخر (مالک تیپاکس) به‌وجود آمده صحبت کرد. او تاکید صنعت لجستیک با پیشرفتی که امروزه کسب کرده دیگر یک صنعت مجزا و مستقل نیست و در کنار تجارت الکترونیکی دنیا قرار گرفته است. او با اشاره به حضور غول‌های تجارت الکترونیکی نظیر آمازون و علی‌بابا در صنعت لجستیک اعلام کرد که بازیگران بزرگ این عرصه در دنیا، نیازهای مشتریان را تغییر دادند و سطح و دغدغه آن‌ها را نسبت به گذشته در مسائل لجستیکی،عوض کرده‌اند.

سمیع‌زاده باور دارد در اکوسیستمی مثل لجستیک که هنوز بازیگران زیادی ندارد و جا برای حضور چندین بازیگر دیگر نیز باز است، رقبا در عین اینکه با یکدیگر رقابت دارند، از همدیگر محافظت هم می‌کنند و مراقبت یکدیگر هستند تا نابود نشوند: «نابودی هر یک از این شرکت‌ها دستاورد خوبی برای سایر بازیگران اکوسیستم لجستیک نخواهد داشت. ما و تیم گنجه عملا رقیب یکدیگر در حوزه لاکرهای هوشمند هستیم اما جلسات مشترک متعددی هم باهمدیگر داریم تا بتوانیم این حوزه را در کشور جا بیندازیم و با رگولاتور نیز همسو شویم.»فعالین لجستیک حاضر در این پنل در جمع‌بندی صحبت‌های خود تأکید کردند لجستیک در آینده رشد مضاعفی پیدا خواهد کرد و برای ظرفیت بیشتر باید همه استارتاپ‌های این حوزه با یکدیگر همکاری کنند.

دیجیاتو

مطالب مرتبط